Stoiximan Super League

Η αστυνομία προσήγαγε οπαδούς της ΑΕΚ που είδαν το ματς με τη Λαμία από… ταράτσες!

Απίστευτο σκηνικό στη Λαμία, με την αστυνομία να προσαγάγει περίπου 40 οπαδούς της ΑΕΚ, που είδαν το ματς με τη Λαμία από… ταράτσες, με την αιτιολογία ότι άναψαν δύο πυρσούς!

Σκηνικό άνευ προηγουμένου στη Λαμία!

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, μετά το τέλος του αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος», η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να προσαγάγει κόσμο της ΑΕΚ, που είδε το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας από τις… ταράτσες!

Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό και με τη δικαιολογία ότι κάποιοι άναψαν δύο πυρσούς σε γκολ της Ένωσης, συγκεντρώθηκαν κλούβες κάτω από τις εν λόγω πολυκατοικίες και περίπου 40 άτομα έχουν προσαχθεί!

Οι εν λόγω οπαδοί βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση από το γήπεδο και δεν υπήρξε, φυσικά, καμία ρίψη προς το γήπεδο, ούτε κάποια ένταση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο κόσμος, που ανέβηκε στις ταράτσες, είχε πάρει άδεια από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών!

Να σημειωθείς πως οι άνθρωποι του «δικεφάλου» τονίζουν πως «έχουμε κάνει από την πλευρά μας κάθε προσπάθεια για να λυθεί αυτό το θέμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε σταθεί τυχεροί σε αυτό. Είναι πραγματικά πάρα πολύ περίεργο αυτό το περιστατικό και δεν μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα για ποιον λόγο έχουν προσαχθεί αυτοί οι φίλοι της ΑΕΚ».

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x