Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο στα χαφ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Ίωση για 4-5 παίκτες του «δικεφάλου»!

Οι αρχικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Απρόοπτο για τους «κιτρινόμαυρους» πριν το ματς, με 4-5 παίκτες να ταλαιπωρούνται από ίωση. Βασικός ο Γαλανόπουλος.

Γνωστή έγινε η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με την «Ένωση» να αντιμετωπίζει σημαντικά απρόπτα πριν το ματς!

Συγκεκριμένα, 4-5 παίκτες του «δικεφάλου» ταλαιπωρούνται από ίωση, κάτι που αυτόματα αναπροσάρμοσε τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός θα αρχίσει με βασικό στα χαφ τον Γαλανόπουλο, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Γιόνσον. Στα δεξιά θα είναι ο Ελίασον, με τους Πινέδα, Σιμάνσκι και Άμραμπατ να βρίσκονται στον πάγκο.

Ο Αθανασιάδης θα είναι στην εστία. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Δίδυμο στα χαφ οι Γαλανόπουλος και Γιόνσον, δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Ελίασον, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και ο Τσούμπερ δίπλα στον Γκαρσία στην επίθεση.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Ελίασον, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς - Γκαρσία, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x