Stoiximan Super League

Με Ρότα, Μήτογλου και Τζαβέλλα στην άμυνα η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα

Δείτε τις αρχικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Βασικοί οι Ρότα, Μήτογλου και Τζαβέλλας, εκτός αποστολής ο Μαχαίρας.

Χωρίς εκπλήξεις θα παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα την ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική της Super League 1 (6/11, 20:30).

Ο Αργεντινός τεχνικός ξεκινά εκ νέου στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ρότα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής (4/11). Στα στόπερ, όπως αναμενόταν, οι Μήτογλου και Τζαβέλλας θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες των Βίντα και Μουκουντί.

Συγκεκριμένα, ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα, με τους Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα και Μοχαμάντι να συνθέτουν την αμυντική τετράδα, από δεξιά προς τα αριστερά. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γκατσίνοβιτς, στο δεξί ο Ελίασον, με τον Πινέδα να κινείται στο πλάι του καθαρού κόφτη, Σιμάνσκι. Σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Λιβάι, θα βρίσκεται ο Αραούχο.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Μαχαίρας, με τον Τσούμπερ να παραμένει σ' αυτήν.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι - Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς - Αραούχο, Γκαρσία.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Κοσίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x