Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Με Κάλενς και Γκαρσία η ενδεκάδα στην Τούμπα - Διπλό πρόβλημα με Μουκουντί και Φερνάντες

Δείτε την ενδεκάδα, με την οποία παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα, με την οποία ο Ματίας Αλμέιδα παρατάσσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι «δικεφάλων» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (11/2, 20:00).

Ο Αργεντινός τεχνικός τοποθετεί τον Κάλενς ως παρτενέρ του Βίντα στα στόπερ, ενώ στο δίλημμα «Γκαρσία ή Πόνσε» επέλεξε τον επιθετικό από τον Τρινιντάντ και Τομπάκο.

Συγκεκριμένα, ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία, με τον Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Πήλιο στο αριστερό, ενώ οι Βίντα και Κάλενς θα συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στο πλάι του Γιόνσον ο Πινέδα, με τον Ελίασον στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά. Λίγο πιο πίσω από τον Γκαρσία θα κινείται ο Τσούμπερ.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής για την ΑΕΚ έμειναν οι Μουκουντί και Φερνάντες. Ο Καμερουνέζος στόπερ είναι ανέτοιμος, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός νιώθει ενοχλήσεις. Υπενθυμίζεται ότι εκτός για την «Ένωση» είναι και οι τραυματίες Σιμάνσκι και Άμραμπατ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος - Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς - Γκαρσία, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Αθανασιάδης, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Αραούχο, Πόνσε, Πισάρο, Ζίνι.


Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x