Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Η επιστροφή Μουκουντί και η διαχείριση Αραούχο

Ο Μουκουντί επιστρέφει, πιθανώς και ως βασικός, στη ρεβάνς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα για τον Αραούχο.

Η προσοχή όλων στην ΑΕΚ έχει στραφεί στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30). Μπορεί το 3-0 να δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην «Ένωση», ωστόσο όλοι στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν πως οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι, ειδικά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το -6 από την κορυφή, να παλέψουν για την ανατροπή.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει επισημάνει στους παίκτες του πως απαγορεύεται ο εφησυχασμός. Ο Αργεντινός προπονητής θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές για να τη φρεσκάρει. Ο Μουκουντί που επέστρεψε χθες στις προπονήσεις έχει καλές πιθανότητες να γυρίσει και στο βασικό σχήμα με παρτενέρ τον Μήτογλου, ενώ ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα και Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ρότα ελλείψει άλλης επιλογής λογικά θα μείνει στα δεξιά.

Για το κέντρο, λογικά θα δούμε έναν εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι μαζί με πιθανώς με τον Γαλανόπουλο, ενώ Πινέδα, Μάνταλος και Φερνάντες θα έχουν πιο δημιουργικό ρόλο. Στην επίθεση θα παίξει ένας εκ των Γκαρσία ή Τσούμπερ, αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστούν αμφότεροι εφόσον προτιμηθεί να «αφαιρεθεί» ένας χαφ.

Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Σιντιμπέ και Άμραμπατ, ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Αραούχο. Μετά τη μαγνητική που έβγαλε χθες στο γόνατο ο αρχηγός της ομάδας, θα κάνει μια επιπλέον εξέταση. Η κατάστασή του απαιτεί ειδική διαχείριση και παρότι ο ίδιος δεν θέλει να χάσει κανένα παιχνίδι, η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά και οι αποφάσεις θα ληφθούν από κοινού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x