Stoiximan Super League

Η κριτική της ΑΕΚ: Ήταν όλοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Η ΑΕΚ έζησε μια εφιαλτική νύχτα, αφού ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από τον Ολυμπιακό με όλους τους παίκτες της να έχουν αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Μόνο... ντέρμπι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες το μετέτρεψαν σε πάρτι και διέλυσαν με το βαρύ 5-1 την Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι είχαν θλιβερή εικόνα, κάκιστη παρουσία και δεν υπήρχε ούτε ένας που ξεχώρισε. Λίγο μόνο ο Ολιβέιρα που ήταν ο μοναδικός που πάλευε μέχρι το φινάλε. Οι υπόλοιποι, κάτω από τη βάση αφού ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Το sportfm.gr περνάει από ακτίνες... Χ τους παίκτες της ΑΕΚ:

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (3): Φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ του Μασούρα καθώς το δέχεται στην κλειστή γωνία, αν και είναι πολύ καλό το τελείωμα του Έλληνα εξτρέμ. Γενικότερα, δεν είναι δική του ευθύνη το γεγονός πως δέχεται η ΑΕΚ πέντε γκολ καθώς έχει εκτεθεί από την άμυνά του! Δέχεται πέντε γκολ, είναι τερματοφύλακας, δεν μπορεί να πάρει παραπάνω!

NTANTΣΕΝΚΟ (2): Από τους χειρότερους της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός τον σημάδεψε γνωρίζοντας πως είναι κάκιστος ανασταλτικά και δικαιώθηκε, αφού έχει δεχτεί πολλές φορές την μπάλα στην πλάτη του όπως στο πρώτο γκολ του Μασούρα. Κάκιστος, πραγματικά κάκιστος!

ΧΝΙΝΤ (2): Χρησιμοποιηθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ και δεν δικαίωσε σε καμία στιγμή την επιλογή. Δεν ήξερε που πάταγε και που βρισκόταν, έχει την ατυχία στο πρώτο γκολ να βάλει το κεφάλι του και να αλλάξει την πορεία της μπάλας, στο δεύτερο και στο πέμπτο γκολ ο Ολυμπιακός... τρυπάει την πλευρά του και τον Νταντσένκο και στο 3ο δεν καταλαβαίνουν με τον Σβάρνα τον Μασούρα που φεύγει στην πλάτη τους. Αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό από τον Νεντελτσεάρου.

ΣΒΑΡΝΑΣ (2): Τραγική εμφάνιση και από αυτόν! Το πρώτο γκολ ξεκινάει από δικό του λάθος, στο τέταρτο ο Ελ Αραμπί με την φοβερή κάθετη τον... τρυπάει όπως και τον Χνιντ. Κακές τοποθετήσεις, κακή αμυντική συμπεριφορά και γενικότερα υπεύθυνος και αυτός για την αποκαρδιωτική εικόνα και τα πέντε γκολ παθητικό.

ΛΟΠΕΣ (2): Ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λάθη από την ομάδα του αφού είχε 8! Έχει δώσει την... ασίστ στον Ελ Αραμπί για το 3-0, γενικότερα ήταν κάκιστος και αυτός και έμοιαζε χαμένος στο γήπεδο.

ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ (4): Έτρεξε ακατάπαυστα αλλά δεν μπορούσε να κόψει το κάθετο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το προσπάθησε πάρα πολύ, θέλησε να κρατήσει κάπως την μπάλα αλλά τον πήρε η κατηφόρα της όλης ομάδας και ήταν αρνητικός.

ΣΙΜΑΝΣΚΙ (3): Χάθηκε στον άξονα ανάμεσα σε Καμαρά και Εμβιλά. Δεν μπορούσε να ματσάρει και να μαρκάρει τα αντίπαλα χαφ, δεν έπαιρνε χαμπάρι όταν ο Ελ Αραμπί τραβιόταν αρκετά πίσω για να πάρει μπάλες και να δημιουργήσει όπως συνέβη στο τέταρτο γκολ, ενώ στο πρώτο τέρμα χάνει τον Καμαρά. Σωστά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΜΑΝΤΑΛΟΣ (4): Ήταν ο μόνος μεσοεπιθετικά που κάτι προσπάθησε να δημιουργήσει και να κουβαλήσει μπάλες ή να παίξει κάθετα χωρίς επιτυχία βέβαια. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικά οργανωμένος και δεν του επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι του, με την απόδοσή του να κρίνεται επιεικώς μέτρια. Βγήκε στο 64ο λεπτό για να μπει ο Γαλανόπουλος.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ (3): Με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο και να επιτίθεται, δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα στο ματς και στο πρώτο 45λεπτο που αγωνίστηκε. Έδειξε να μην έχει ψυχολογία μετά τον παραγκωνισμό από τον Χιμένεθ, σκόραρε ένα γκολ αλλά ακυρώθηκε σωστά και δεν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

ΓΚΑΡΣΙΑ (4): Έπαιξε για 78 λεπτά (αντικαταστάθηκε από τον Μαχαίρα) αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Καλά κλεισμένος από τους ερυθρόλευκους, όσες φορές και να τροφοδοτήθηκε δεν κατάφερε να φτιάξει κάτι. Επιεικώς μέτρια χαρακτηρίζεται και η δική του εμφάνιση.

ΟΛΙΒΕΪΡΑ (5): Ο μοναδικός που παίρνει στη βάση καθώς το προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλον. Είχε μια φάση να σκοράρει στο 25' αλλά κακή ισορροπία στο σώμα του, βρήκε δίχτυα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ. Γενικότερα, μέσα στο όλο... χάλι της ΑΕΚ ήταν από τους πιο ενεργητικούς, δίνοντας μάχες και προσπαθώντας να κρατήσει μπάλες. Έχει την ασίστ στο φινάλε στον Ανσαριφάρντ.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ (4): Σκοράρει το γκολ στο φινάλε για το τελικό σκορ (1-5) και είναι ίσως η μοναδική φορά που φαίνεται στο παιχνίδι. Τι να κάνει και αυτός όταν όλη η εικόνα είναι απαράδεκτη και μπαίνει στο ημίχρονο με την ομάδα του να έχει τέσσερα γκολ στην πλάτη;

ΑΛΜΠΑΝΗΣ (4): Δύσκολο να βαθμολογήσεις έναν εξτρέμ που μπαίνει στο ημίχρονο και η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ με 4-0. Προσπάθησε, αλλά μέχρι εκεί...

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (4): Μπήκε στο 64ο λεπτό και προσπάθησε με τα τρεξίματά του να ισορροπήσει κάπως το ματς και να ανακόψει τις επιθέσεις των αντιπάλων.

ΜΑΧΑΙΡΑΣ (-): Μπήκε στο 78' και δεν μπορεί να κριθεί.

ΧΙΜΕΝΕΘ (2): Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε! Άλλο ένα κάκιστο κοουτσάρισμα σήμερα, με ορισμένες ακατανόητες επιλογές όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση του Χνιντ στο αρχικό σχήμα ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής που όποτε παίζει κάνει συμπαίκτες και οπαδούς να... τρέμουν, ενώ η επιλογή του Νταντσένκο ως δεξί μπακ κρίνεται επίσης αποτυχημένη. Παράλληλα, ενώ έχει παραγκωνίσει τον Τάνκοβιτς ξαφνικά τον... πετάει στο βασικό σχήμα, ωστόσο του έχει κάνει τη «ζημιά» ψυχολογικά. Απορίας άξιον γιατί έκανε αυτή τη δήλωση στο φινάλε του ματς λέγοντας πως οι παίκτες του «δεν μπορούν», μειώνοντάς τους και ουσιαστικά τους χάνει για τη συνέχεια των playoffs!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x