Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Παραμένει υπό σκέψη αλλά και σύνθετο το ζήτημα για καθίσματα χωρίς πλάτη στους οργανωμένους

Πώς έχει η κατάσταση με τις σκέψεις στην ΑΕΚ για αντικατάσταση των καθισμάτων στο πέταλο της Original 21 στην OPAP Arena, δεδομένης και της μη θεσμοθετημένης πρόβλεψης ακόμη από την UEFA.

Σκέψεις για αντικατάσταση των καθισμάτων με αντίστοιχα χωρίς πλάτη στο πέταλο της Original 21 στην OPAP Arena συνεχίζουν να υπάρχουν στην ΑΕΚ. Εξάλλου, πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί τους ανθρώπους των νταμπλούχων εδώ καιρό, καθώς γνωρίζουν ότι θα παρείχε διευκόλυνση σε πολλά θέματα, του οποίου όμως η δρομολόγηση παραμένει σύνθετη. Εξού και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το δρομολογημένο και δεν βρίσκονται κοντά στο να προχωρήσουν μια τέτοια ενέργεια.

Συγκεκριμένα, το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη πρόβλεψη δεν είναι ακόμη θεσμοθετημένη από την UEFA. Για την ακρίβεια, έχει δοθεί μια άδεια για να λειτουργήσει δοκιμαστικά σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία και να κινηθούν ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα βγάλουν. Ωστόσο και να δοθεί άδεια από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία -κάτι που όπως τονίζεται από τους «κιτρινόμαυρους» είναι πολύ δύσκολο- έπειτα πρέπει να υπάρξει αντίστοιχη νομική κάλυψη και στην Ελλάδα.

Ως εκ τούτου, αποτελεί ένα ζήτημα που έχει ακόμα πολύ δρόμο ακόμη, εάν είναι να γίνει κάποια στιγμή. Παρόλα αυτά, στην ΑΕΚ το παρακολουθούν, καθώς τους ενδιαφέρει άμεσα και θα κοιτάξουν να επωφεληθούν εάν κι εφόσον προκύψει κάποια «χαραμάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x