Stoiximan Super League

Ημέρα… εξετάσεων σήμερα στην ΑΕΚ

Σε αιματολογικές εξετάσεις αλλά και τεστ covid θα υποβληθούν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ, η οποία θα αναχωρήσει για την Ολλανδία με έναν επιπλέον παίκτη στο ρόστερ της (Πάολο Φερνάντες).

Στη δουλειά επιστρέφουν σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Από χθες βρίσκεται στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές στη Βαλένθια, και σήμερα περιμένει τους παίκτες για τις εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και τεστ covid, καθώς αύριο η «Ένωση» θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Επί ολλανδικού εδάφους ο «Δικέφαλος» θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία, με καθημερινές-διπλές προπονήσεις και η έντασή τους θα θυμίζει… καλοκαίρι στις αρχές του χειμώνα. Άλλωστε, ο Αργεντινός τεχνικός έχει αποδείξει πως δίνει έμφαση και στη φυσική κατάσταση, πέρα από το τακτικό κομμάτι της προπόνησης.

Εκτός από προπονήσεις, η ΑΕΚ θα δώσει και ένα φιλικό ματς στην Ολλανδία, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου και ο αντίπαλος θα γίνει γνωστός τις επόμενες μέρες.

Στην Ολλανδία, άλλωστε, θα ταξιδέψει και ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος από χθες είναι και επίσημα παίκτης της «Ένωσης» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις φορώντας τα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x