Κρίνεται των Μουκουντί και Άμραμπατ στην ΑΕΚ.

Η συμμετοχή του Καμερουνέζου στόπερ και τον Μαροκινού μέσου στην αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» της Κυριακή (21/4, 19:30) είναι αμφίβολη και σήμερα αναμένεται να γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο.

Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη και εφόσον δεν τα καταφέρουν να βγάλουν το πρόγραμμα ούτε σήμερα, τότε ουσιαστικά μόνο με θαύμα θα προλάβουν το προσεχές ματς.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση ώστε να δει αν μπορεί να υπολογίζει τους συγκεκριμένους παίκτες, ενώ γενικότερα εκτιμάται ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το 2-0 επί του Άρη στην OPAP Arena. Τουλάχιστον δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο σε ό,τι αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω ματς, ο Αργεντινός τεχνικός είχε παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους», με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Κάλενς και Βίντα στα στόπερ, ενώ Ρότα και Χατζισαφί ήταν στα άκρα της άμυνας. Γιόνσον και Πινέδα ήταν στα χαφ, ενώ Ελίασον και Γκατσίνοβιτς βρέθηκαν στα άκρα με τον Τσούμπερ να πλαισιώνει τον Πόνσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x