Stoiximan Super League

Ημέρα κρίσης για Τσούμπερ, «μπαίνει» ο Λιβάι

Ο Στίβεν Τσούμπερ θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση να μπει κανονικά για να είναι διαθέσιμος για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έτοιμος ο Λιβάι Γκαρσία.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ, αφού σε αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του Στίβεν Τσούμπερ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30).

Ο Ελβετός μέσος, που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα, δεν προπονήθηκε ούτε χθες, αλλά σήμερα θα δοκιμάσει και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα μπει με την ομάδα και αν δεν είναι στο βασικό σχήμα την Κυριακή, θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Αντίθετα, πιο μεγάλη σιγουριά υπάρχει για τον Λιβάι Γκαρσία, που αποχώρησε μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά. Ήδη από χθες οι πόνοι χαμηλά στο πόδι είχαν υποχωρήσει για τον εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Δεδομένων πάντως των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν Τσούμπερ και Λιβάι, ο μόνος σίγουρος για τα άκρα της επίθεσης φαντάζει ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x