Stoiximan Super League

Με Τσιγκρίνσκι κόντρα στην ΑΕΚ ο Ιωνικός!

Στην αποστολή του Ιωνικού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε το όνομα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ακολούθησαν ατομικό οι Κάνιας και Μπάσα, οι οποίοι τέθηκαν εκτός.

Την 21μελή του αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του με την ΑΕΚ (12/9, 20:30) ανακοίνωσε ο Ιωνικός. Μάλιστα, σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο νεαποκτηθείς άσος των «κυανόλευκων» και επί μία πενταετία (2016-2021) στόπερ της «Ένωσης», Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως και ο επίσης νεοφερμένος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Αντίθετα, δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια των νεοφώτιστων οι Βούλνετ Μπάσα και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (11/9). Επίσης, ο Νίκος Μουστάκης έκανε θεραπεία, ενώ ο Σπύρος Φουρλάνος ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Να σημειωθεί ότι όλα τα τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ιωνικού ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού για το ματς με την ΑΕΚ: Αναγνωστόπουλος, Χριστοδουλής, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Μπουένο, Ρομαό, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x