Stoiximan Super League

Κανονικά στα εργομετρικά της Θέλτα ο Πινέδα - «Χάλασε οριστικά για Τσίβας», γράφουν στο Μεξικό!

Το σίριαλ Πινέδα συνεχίζεται, με τον παίκτη να δίνει το «παρών» στα εργομετρικά της Θέλτα, τους Μεξικανούς να γράφουν πως χάλασε οριστικά η μεταγραφή του στην Τσίβας και την ΑΕΚ πάντα στο… περίμενε!

Θεωρούνταν σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα δώσει καν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Θέλτα για τη νέα σεζόν, στα εργομετρικά, ωστόσο, σήμερα (2/7), ο Ορμπελίν Πινέδα ήταν εκεί!

Στο σχετικό βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδας της Γαλικίας, ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ εμφανίζεται να συμμετέχει κανονικά στη διαδικασία και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» και στην «πρώτη» της Δευτέρας (4/7).

Την ίδια στιγμή, στο Μεξικό γράφουν πως, ενώ Τσίβας και Τολούκα συμφώνησαν με την ισπανική ομάδα για την αγορά του ποδοσφαιριστή, τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή, αφού ο ίδιος ο Πινέδα χάλασε το deal. Είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και φαίνεται πως «ψηφίζει» ξεκάθαρα… Ματίας Αλμέιδα!

Θυμίζουμε, ο Πινέδα έχει συμβόλαιο για 5 χρόνια με τη Θέλτα, αλλά δεν υπολογίζεται, με ΑΕΚ, αλλά και Ράγιο Βαγιεκάνο να προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Επαναλαμβάνουμε, ο 26χρονος αναμένεται τη Δευτέρα να είναι στην πρώτη συγκέντρωση της Θέλτα. Στην ΑΕΚ γνωρίζουν τα δεδομένα και γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή, αλλά με τους καλύτερους δυνατούς όρους για τον σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x