Stoiximan Super League

Προσέχει για να έχει η ΑΕΚ: «Καπνογόνα με Ατρόμητο ή… κόσμο με ΠΑΟΚ;»

Στην ΑΕΚ βρίσκονται επί ποδός για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, ζητώντας ουσιαστικά στον κόσμο να προσέχει τη συμπεριφορά του για να μην υπάρξει τιμωρία έδρας.

Στα «κόκκινα» βρίσκεται η ΑΕΚ μετά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τον Ιωνικό στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena». H καθυστέρηση περίπου 21 λεπτών της έναρξης του αγώνα λόγω των υπερβολικά πολλών καπνογόνων που άναψαν στις κερκίδες, απέφερε το πρόστιμο των 33 χιλιάδων ευρώ.

Κάτι που όπως είναι λογικό έχει θορυβήσει τους «κιτρινόμαυρους» και προσέχουν για να… έχουν. Στην ΑΕΚ δεν εφησυχάζονται από την επιβολή προστίμου για το άναμμα των πυρσών, ενώ αναφέρουν πως θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο πλέον είναι πως σε οποιαδήποτε διακοπή αγώνα λόγω καπνογόνων θα σημαίνει και αποκλεισμό της έδρας μέχρι και δύο αγωνιστικές. Όπου διακοπή, σημαίνει ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα!

Παράλληλα, ο κόσμος της Ένωσης καλείται να γνωρίζει πως παρότι όσοι βρίσκονται στο γήπεδο και θεωρούν πως υπάρχει επαρκής ορατότητα, αυτό δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας διότι είναι διαφορετικά τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής αποφασίζει αν θα υπάρξει διακοπή, ενώ αυτό μπορεί να το αιτηθεί ακόμη και ο διαιτητής VAR αφού η ορατότητα για τις ανάγκες του VAR είναι τελείως διαφορετική υπόθεση.

Σε περίπτωση λοιπόν που στο ματς με τον Ατρόμητο επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό ή ακόμη και σε μικρότερο επίπεδο, προκαλώντας καθυστέρηση της έναρξης ή αδυναμία λειτουργία του VAR, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει τιμωρία της έδρας και… έρχεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Με τους ανθρώπους της Ένωσης να διερωτώνται: «Είναι καλύτερο να υπάρξουν καπνογόνα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ή να παίξει η ομάδα με κόσμο απέναντι στον ΠΑΟΚ;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x