Stoiximan Super League

Ξανά για Τάνκοβιτς η ΑΕΚ!

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς για την ΑΕΚ. Ο όρος στο συμβόλαιό του που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την «Ένωση». Η εναλλακτική των «κιτρινόμαυρων» για τα άκρα.

Έντονη κινητικότητα ώστε να αποκτήσει έναν ακραίο επιθετικό παρατηρείται στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν περιπτώσεις ώστε να προσθέσουν μια επιπλέον λύση για τα «φτερά» μετά τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία που υπέστη θλάση, η οποία μπορεί να τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι και δύο μήνες.

Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, είναι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος έχει απασχολήσει έντονα στο πρόσφατο παρελθόν. Ωστόσο, δεν είχε βρεθεί χρυσή τομή και μάλιστα ο Σουηδός ανανέωσε για 2,5 χρόνια το συμβόλαιό του με τη Χάμαρμπι.

Πάντως, όπως δεν πρόκειται για τόσο δύσκολη υπόθεση όσο φαίνεται με μια πρώτη ματιά, διότι σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για να μείνει ελεύθερος εφόσον θέλει να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Επιπλέον, υπάρχει και ο Ντεσπότοφ της Κάλιαρι που εξετάζεται από την Ένωση για τα άκρα της επίθεσης ως εναλλακτική λύση. Αβέβαιο είναι το μέλλον του Μπράιτ Ενομπακάρε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x