Παρότι οι δημόσιες τοποθετήσεις των Γιώργου Τζαβέλλα και Νόρντιν Άμραμπατ έμοιαζαν με προάγγελο αποχώρησής τους από την ΑΕΚ, το θέμα παραμένει ανοιχτό για αμφότερους.

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του 35χρονου στόπερ και του 36χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά ακόμη είναι πρώιμο να μιλήσουμε για βέβαιο τέλος της καριέρας τους στην «Ένωση».

Μπορεί ο πρώτος να μην ήταν φέτος βασική επιλογή και ο δεύτερος να έχει όπως και πέρσι ένα σημαντικό οικογενειακό ζήτημα που τον... σπρώχνει εκτός Ελλάδας, ωστόσο και οι δύο είχαν υποδειγματική αγωνιστική συμπεριφορά όποτε έπαιξαν και παράλληλα ήταν δύο προσωπικότητες ιδιαίτερα αγαπητές στα αποδυτήρια με σημαντική συνεισφορά στη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος. Συνεπώς δεν είναι απίθανο να γίνει κάποια ανατροπή, τουλάχιστον για κάποιον από τους δύο.

Οι υποθέσεις Τζαβέλλα και Άμραμπατ θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, αφού άλλωστε τα συμβόλαιά τους λήγουν. Δεν αποκλείεται να έγινε μια κουβέντα για τους δύο στην μινι-κρουαζιέρα που έκαναν το Σαββατοκύριακο στον Αργοσαρωνικό Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα. Ίσως το αφεντικό της ΑΕΚ να δώσει κάποιο στίγμα για το μέλλον των παικτών στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ή στο περιθώριο της τελετής για τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας-Οσίου Λουκά στο γήπεδο της ΑΕΚ (19:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x