Stoiximan Super League

Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας στην ΑΕΚ

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ είναι από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας. Τι ισχύει για όσους δεν έχουν κάνει τη δεύτερη δόση εμβολίου και πότε ξεκινά η ηλεκτρονική πώληση.

Το πρώτο… βήμα της επιστροφής τους στις εξέδρες κάνουν από σήμερα οι φίλοι της ΑΕΚ. Όπως είχε προαναγγελθεί, από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της προσεχούς σεζόν.

Μάλιστα η κίνησή τους για πρώτη μέρα εκτιμάται ως πολύ ικανοποιητική από την ΠΑΕ, που ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στα social media:

«Με εξαιρετικούς ρυθμούς, απόλυτη τάξη και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ξεκίνησε στις δέκα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22, αλλά και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των φιλάθλων μας στις εξέδρες του ΟΑΚΑ».

Από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διευκρινίζεται ότι όποιος έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και έχει προγραμματισμένη τη δεύτερη σε μεταγενέστερο χρόνο μπορεί κανονικά να αγοράσει το διαρκείας του ή να ανανεώσει τη θέση του (αφού ακόμα είμαστε σε περίοδο ανανεώσεων) με τη μόνη διαφορά ότι η κάρτα διαρκείας θα του παραδίδεται προς χρήση μετά την πραγματοποίηση και της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Όσο για την ηλεκτρονική πώληση, είναι έτοιμη να ξεκινήσει και, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, «το μόνο που απομένει είναι η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα ρυθμίζει με κάθε λεπτομέρεια τη σχετική διαδικασία και κυρίως την ηλεκτρονική πιστοποίηση του εμβολιασμού του κάθε πολίτη με τη διασταύρωση των απαραίτητων στοιχείων μέσω του app που θα δημιουργηθεί.

Μόλις θα δημοσιοποιηθούν οι κανόνες τότε άμεσα η ΑΕΚ θα δώσει τη δυνατότητα αγορά κάρτας και μέσω της ιστοσελίδας της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x