Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μαζεύει δυνάμεις, μετρά… διαθέσιμους, πάει για 3/3 και ελπίζει

Παρά την πικρία που υπάρχει για το 0-0, στην ΑΕΚ δεν το βάζουν κάτω. Ανασύνταξη εν όψει Ολυμπιακού και στόχος το 3/3. Αρκετά τα προβλήματα για Αλμέιδα.

Η πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ στη Λεωφόρο δεν αρκούσε για να της χαρίσει μια νίκη που θα την καθιστούσε ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό διατήρησε τους «πράσινους» σε θέση υπεροχής στην ισοβαθμία και όλα θα κριθούν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Παρά την απογοήτευση για το χθεσινό αποτέλεσμα, αλλά και την… εξάντληση από την υπερπροσπάθεια, οι «κιτρινόμαυροι» δεν το βάζουν κάτω. Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε πρώτος χθες το σύνθημα στους παίκτες του, καθώς αφού τους είπε πως είναι περήφανος για την εμφάνισή τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τόνισε πως οφείλουν στους εαυτούς τους να κάνουν το 3/3 ώστε να εξαντλήσουν κάθε ελπίδα για τον τίτλο και να εκμεταλλευτούν πιθανή απώλεια του Παναθηναϊκού.

Από σήμερα κιόλας, χωρίς ανάσα, η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό στην Opap Arena (20:00). Πέρα από έναν αντίπαλο που έχει ισχυρό κίνητρο (για να βγει τρίτος αλλά και για λόγους γοήτρου), η «Ένωση» έχει να αντιπαρέλθει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Ήδη χθες οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν με αρκετά προβλήματα, αφού οι Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Μάνταλος και όχι μόνο αγωνίστηκαν έχοντας ταλαιπωρηθεί από ίωση, ενώ ο Πινέδα αντιμετώπιζε ενοχλήσεις πριν το ματς αλλά χρειάστηκε να επιστρατευτεί νωρίς και σε… άλλη θέση. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ρότα διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης μετά το χτύπημα του Μπερνάρ και είναι απίθανο να παίξει την Τετάρτη, ενώ με πρόβλημα αποχώρησε και ο Γιόνσον. Μέσα σε όλα, ακόμη δεν έχει μπει στις προπονήσεις ο Σιντιμπέ, συνεπώς μάλλον θα χρειαστεί να παίξει και πάλι ως δεξιός μπακ ο Πινέδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x