Stoiximan Super League

Με Στάνκοβιτς αλλά χωρίς Σιντιμπέ η αποστολή της ΑΕΚ για Ατρόμητο

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (16/10, 16:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ατρόμητο, με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να επιστρέφει στην αποστολή, αλλά τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να μένει εκτός!

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (16/10, 16:00), με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης την αποστολή.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, να σημειωθεί, ακολούθησε μέρος του προγράμματος στα Σπάτα, και έμεινε εκτός, ενώ ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε θεραπεία και ο Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκε ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες επιστρέφει ο Στάνκοβιτς, αλλά και ο Γαλανόπουλος, ενώ παραμένει εκτός ο Τζαβέλλας.

Η αποστολή, λοιπόν, αναλυτικά είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x