Stoiximan Super League

Με «συνταγή Ιωνικού» η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την προετοιμασία της ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μέχρι στιγμής ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του αναφορικά με το σχήμα και τα πρόσωπα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για να αντιμετωπίσει τους «κίτρινους» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η «Ένωση» προέρχεται από δύο νίκες επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και του Ιωνικού, στο πρώτο ματς της ομάδας στο «σπίτι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πρώτες δοκιμές που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός φανερώνουν πως το πιθανότερο είναι η ΑΕΚ να παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα και τον ίδιο σχηματισμό απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Όλα δείχνουν πως την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στάνκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ρότα/Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι/Χατζισαφί.

Στον άξονα, σε ρόλο «κόφτη» θα είναι ο Σιμάνσκι μαζί με τον Γιόνσον, με τον Πινέδα και τον Γκατσίνοβιτς δίπλα τους. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα «θυσιαστεί» ο Ελίασον. Μπροστά θα είναι ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x