Stoiximan Super League

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα πάει Καραϊσκάκη η ΑΕΚ

«Τελειωμένος» είναι για την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στο Καραϊσκάκη και ο Δημήτρης Μελισσανίδη αναμένεται μετά το ντέρμπι να λάβει τις αποφάσεις του.

Ιδιαίτερα άσχημο ήταν το κλίμα και χθες στα Σπάτα.

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και ο τρόπος με τον οποίο αυτός ήρθε δεν μπορεί να «χωνευτεί» από κανέναν εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν και χθες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες, με την απογοήτευση να έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή της στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Όλα αυτά ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο οποίο η ΑΕΚ θα πάει χωρίς τους Αραούχο, Μάνταλο και Στάνκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Γιαννίκης παρουσιάζεται «τελειωμένος» μέχρι να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει προσωρινά την πρώτη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να δοθεί ο χρόνος στη διοίκηση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά να επιλέξει τον άνθρωπο που θα βάλει τον «Δικέφαλο» στο νέο του γήπεδο.

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν κάποιες φήμες για τον Τζον Φαν’τ Σιπ, τον μέχρι πρότινος ομοσπονδιακό προπονητή, αλλά οι τόνοι σε αυτή την περίπτωση έπεσαν, καθώς ο Ολλανδός ψάχνει για μία περισσότερο μόνιμη συνεργασία και όχι για 2-3 μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x