Stoiximan Super League

«Συμφωνία ΑΕΚ-Μοντέρο, απομένει να πει το ''ναι'' και η Μπεσίκτας»!

Η ΑΕΚ γράφουν στην Τουρκία ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Μοντέρο και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ένωση και την Μπεσίκτας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Η ΑΕΚ μπορεί να βρήκε τον παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα στο πρόσωπο του Αρόλντ Μουκουντί, αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι… τελείωσε με τους στόπερ! Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι αν προκύψει κάτι καλό -ή κάποια αποχώρηση ενδεχομένως- η «Ένωση» δεν αποκλείεται να πάρει και τρίτο κεντρικό αμυντικό.

Τις τελευταίες μέρες και πριν την απόκτηση του Μουκουντί, «έπαιξε» πολύ δυνατά για την ΑΕΚ ο στόπερ της Μπεσίκτας, Φρανθίσκο Μοντέρο. Στην Τουρκία, λοιπόν, σήμερα γράφουν ότι οι «κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην «Ένωση» και την Μπεσίκτας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Ο Μοντέρο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 στην τουρκική ομάδα, η οποία τον απέκτησε πέρυσι με κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ικανοποιήσει ήδη ως δανεικός για έναν χρόνο. Τα δύο τελευταία χρόνια «έγραψε» 43 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και δύο τέρματα με τη φανέλα της Μπεσίκτας. Σύμφωνα με το Transfemarkt, η χρηματιστηριακή αξία του 23χρονου είναι στα 2,7 εκατ. ευρώ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x