Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Σοβαρή ζημιά με Μοχαμάντι, μπαίνει χειρουργείο ο Ιρανός

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός που έχει υποστεί στον δεξί προσαγωγό ο Μιλάντ Μοχαμάντι, με την ΑΕΚ να ενημερώνει ότι ο Ιρανός μπακ θα μπει χειρουργείο.

Σοβαρός αποδείχθηκε ο μυϊκός τραυματισμός που αποκόμισε ο Μιλάντ Μοχαμάντι στο ματς του Ιράν με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, όπως αποδείχθηκε κι από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την πλευρά της ΑΕΚ, ο τραυματισμός του στον δεξί προσαγωγό είναι σοβαρός, με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της «Ένωσης», Παντελή Νικολάου, να αποφασίζει πως για την πιο γρήγορη αντιμετώπισή του χρήζει επεμβατικής αντιμετώπισης. Έτσι, ώστε δηλαδή ο 29χρονος άσος να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Βέβαια, να σημειωθεί ότι μετά την επέμβαση θα ξεκαθαρίσει το ακριβές διάστημα απουσίας του.

Έτσι, προστίθεται ένας νέος «πονοκέφαλος» για τον Ματίας Αλμέιδα. Υπενθυμίζεται ότι στις ήδη γνωστές απουσίες των Ελίασον, Τσούμπερ και Άμραμπατ (με τους δύο τελευταίους βέβαια να βρίσκονται σε φάση επανόδου), προστέθηκαν και εκείνες των Τζαβέλλα και Γαλανόπουλου.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση του «δικεφάλου» την Τρίτη (6/12) ολοκληρώθηκε δίχως άλλα προβλήματα. Η επόμενη είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (7/12, 10:45).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x