Stoiximan Super League

Νίκησε Απόλλωνα με σκόρερ Μαχαίρα και ντεμπούτο Σιντιμπέ η ΑΕΚ

Τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα στο φιλικό που έγινε στο Σεραφείδειο πήρε η ΑΕΚ. Το γκολ για την «Ένωση» πέτυχε στην επιστροφή του ο Μαχαίρας, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Σιντιμπέ, που έπαιξε 72’.

Με νικήτρια την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Σεραφείδειο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «Ένωση» ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που αγωνίστηκε για 72 λεπτά.

Όσο για την έκβασή του, κρίθηκε από ένα γκολ του Θεοδόση Μαχαίρα (ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό του), στο οποίο καθοριστική συμμετοχή είχε ο εκ των κορυφαίων Γκατσίνοβιτς.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα

1' Έναρξη α’ ημιχρόνου.

16’ Ο Σίγκνεβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε σταθερά.

28’ Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόνσον πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία χωρίς κανείς από τους συμπαίκτες του που ακολούθησαν τη φάση να προλάβουν να βάλουν την προβολή.

31’ Ο Φράνσον έκανε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά ο Ντομίνγκες πρόλαβε να διώξει με το πόδι του τη μπάλα που είχε πορεία προς το τέρμα!

37’ Ο Σίγκνεβιτς έκανε ένα σουτ από αριστερά έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

39’ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και την πρώτη απομάκρυνση, ο Παπαγεωργίου έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

40’ Ο Χριστόπουλος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ.

45+3’ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

50’ Ο Μαχαίρας συνέκλινε προς τα μέσα από αριστερά, έκανε μια σέντρα-σουτ, ο Γκατσίνοβιτς δεν κατάφερε για εκατοστά να πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα που είχε πορεία προς το τέρμα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

60’ Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Γκατσίνοβιτς έκανε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ!

71’ Ο Κρητικός έκανε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το τέρμα του Αθανασιάδη.

90+1’ Λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ (72’ Μουστακόπουλος), Γιόνσον (58’ Σιμάνσκι), Φράνσον, Μουστακόπουλος (58’ Ελίασον), Άμραμπατ (29’ Γκατσίνοβιτς), Μαχαίρας (58’ Αραούχο), Χριστόπουλος Απ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σόρτσαν, Κοροβέσης (29’ Οντόνε), Παπαγεωργίου, Τσαμούρης, Φατιόν, Ντομίνγκες, Λούχινγκερ, Λούι, Σίγκνεβιτς, Εσπάνια, Τσελεπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χαλίμι, Κρητικός, Ερέρα, Μωραΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x