Stoiximan Super League

Ο Αποστόλης Χριστόπουλος θέτει γερή υποψηφιότητα για να βρεθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Ο Αποστόλης Χριστόπουλος αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως όπως φαίνεται θα βρεθεί στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Η ΑΕΚ ξεκινάει σε λίγες ημέρες την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, με το βασικό στάδιο να διεξάγεται και φέτος στην Ολλανδία. Εκεί όπου μεταξύ άλλων οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με τα δύο εξ αυτών να είναι κόντρα σε Αντβέρπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του αναμένουν εντός των ημερών τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να βρεθούν στην «πρώτη» της ομάδας, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και ορισμένοι νεαροί.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο Αποστόλης Χριστόπουλος συγκεντρώνει πολύ μεγάλες πιθανότητες (σσ. κάτι που τείνει να γίνει βεβαιότητα) για να βρεθεί στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ Β’, με τον 20χρονο στράικερ να έχει βρει 7 φορές δίχτυα σε 21 αγώνες στην Super League 2, ενώ σκόραρε και 3 τέρματα σε 4 ματς με την Κ19.

Εδώ και μια διετία, μάλιστα, ο Αποστόλης Χριστόπουλος είναι επαγγελματίας, δείγμα της εκτίμησης που χαίρει λόγω των προσόντων του από τους ανθρώπους της Ένωσης. Παράλληλα, βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ πολλά χρόνια, έχοντας ξεκινήσει από την Κ10.



Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ανέβηκε αρκετές φορές τη σεζόν που μας πέρασε στην πρώτη ομάδα και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος βλέπει αρκετά καλά στοιχεία στον δεξιοπόδαρο επιθετικό. Ένα από αυτά είναι το δυνατό κορμί που διαθέτει, το οποίο εφόσον δουλευτεί μπορεί να τον κάνει ένα εξαιρετικό σέντερ φορ περιοχής, αφού έχει και καλά τελειώματα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται, φυσικά, να γνωστοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην «πρώτη» της ΑΕΚ, αλλά και αυτοί που θα μεταβούν στην Ολλανδία, με τον Αποστόλη Χριστόπουλο να έχει πλέον πάρα πολλές πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x