Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ο Βόλος θα τεστάρει την τριάδα στην άμυνα της ΑΕΚ του Αλμέιδα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Σε… ρυθμούς Βόλου κινούνται σήμερα στην ΑΕΚ, αφού απόψε η «Ένωση» υποδέχεται στη… γειτονιά την ομάδα της Μαγνησίας με στόχο το «2Χ2» μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα με τη Λαμία, όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σήμερα στη γειτονιά μας, τη Ριζούπολη, παίζουμε με τον Βόλο και είναι για το δεύτερο σημαντικό ματς σε αγωνιστικό και βαθμολογικό επίπεδο. Είναι μία δεύτερη αγωνιστική που δύσκολα θα γίνει το 5Χ5. Και η ΑΕΚ παίζει με έναν αντίπαλο που της έχει κάνει πολλές ζημιές», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

«Αν κρίνω από αυτό που είδα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, ότι είναι μία ομάδα που θα είναι ένα μεγάλο τεστ για τον Αλμέιδα για την τακτική του προσέγγιση που έχει με την τριάδα στην άμυνα. Είναι μία άκρως επιθετική ομάδα ο Βόλος και έχει παίκτες που μπορεί να απειλήσουν την ΑΕΚ στα μετόπισθεν. Γενικά η συγκεκριμένη ομάδα βγάζει πολλές φάσεις και έχει χάσει πολλές φάσεις στο προηγούμενο παιχνίδι της», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, υπάρχει μία άνω τελεία στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η ΑΕΚ ψάχνει, όπως είναι γνωστό, έναν παίκτη για τα δεξιά που θα παίζει όλη την πλευρά και έναν σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x