Stoiximan Super League

Ο Λιάνης επιμελήθηκε τα κείμενα για τα εγκαίνια της «Οpap Arena - Αγια Σοφιάς»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Λιάνης, έχει επιμεληθεί τα κείμενα της ιστορικής βραδιάς της ΑΕΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έντονη τη σφραγίδα του Γιώργου Λιάνη θα έχουν τα εγκαίνια της «Opap Arena - Αγια Σοφιάς», τα οποία θα γίνουν το βράδυ της Παρασκευής (30/9). Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού είναι ο άνθρωπος, ο οποίος έχει επιμεληθεί τα κείμενα της ιστορικής βραδιάς για την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Λιάνης έχει αγάπη για τον Ηρακλή, τον οποίο υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής, είναι όμως και προσωπικός φίλος του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για την πρώτη φορά στο πρόσφατο παρελθόν που επιμελείται εκδήλωση της ΑΕΚ και η πιο νωπή είναι η έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Βακιρτζή στο Μετρό Συντάγματος για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x