Stoiximan Super League

Αναχώρησε για την Αθήνα ο Τζαβέλλας πριν την αποστολή της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναχώρησε από το Αγρίνιο πριν την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ.

Πριν την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Αθήνα ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αμυντικός της ΑΕΚ έκοψε το χέρι του στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όταν εκνευρισμένος έσπασε ένα τζάμι.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την ΑΕΚ για το ζήτημα αυτό. Λεπτομέρειες για την κατάστασή του θα γίνουν γνωστές αργότερα.

Αναγκαστική αλλαγή ο Τζαβέλλας: Τραυματίστηκε χτυπώντας ένα τζάμι με το χέρι του στα αποδυτήρια!


Είχαμε και συνέχεια στον χαμό, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ!

Θυμίζουμε, υπήρξε τρομερή ένταση ανάμεσα στους παίκτες και παραλίγο… σύρραξη των πάγκων, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από ένας συνεργάτης των Αλμέιδα, Αναστασίου, αλλά και να «κιτρινιστούν» οι Χατζηθεοδωρίδης και Ρότα.

Ωστόσο, με το τελευταίο σφύριγμα του Διαμαντόπουλου για το πρώτο 45λεπτο, υπήρξε ένταση και εκνευρισμός και μέσα στα αποδυτήρια. Ο Γιώργος Τζαβέλλας, λοιπόν, μπήκε στα αποδυτήρια, χτύπησε ένα τζάμι με το χέρι του, το έσπασε (το τζάμι) και τραυματίστηκε στο χέρι! Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Φυσικά, έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μουκουντί να μπαίνει στη θέση του και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x