Stoiximan Super League

Ο ποντιακός χορός του Μελισσανίδη στην εκδήλωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ, με τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης» να επιδίδεται σε ποντιακό χορό παρέα με τους Ατματζίδη και Καραγκιοζόπουλο.

Την παράσταση έκλεψε την Τρίτη (31/1) στην εκδήλωση κοπής της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έδωσε το «παρών» και δεν δίστασε να επιδείξει τις εξαιρετικές χορευτικές του ικανότητες. Φυσικά με τα αγαπημένα του ποντιακά ακούσματα, συνοδευόμενος από τους Ηλία Ατματζίδη και Τάκη Καραγκιοζόπουλο.



Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με το επιτελείο του. Μάλιστα, ο τεχνικός του «δικεφάλου» μίλησε με λόγια καρδιάς για την ΑΕΚ.

Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Κοσμάς, ο Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής, Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής, Ράντεκ Κουχάρσκι, ο team manager, Δημήτρης Ναλιτζής, ο σύμβουλος επικοινωνίας, Γιάννης Καραλής, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, Τάσος Τσατάλης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος και ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος στην ΑΕΚ να πραγματοποιήσει μέσα στο 2023 τους αγωνιστικούς της στόχους.

Ήταν μια όμορφη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, αλλά και με έντονες αναφορές σε αυτούς που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας και ιδιαίτερα στον Στέλιο Σεραφείδη. Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Καραφέσκος, στην ομιλία του έκανε αναφορά στον εκλιπόντα προκάτοχό του και παλιό του συμπαίκτη και φίλο, λέγοντας ότι «δεν πρόλαβε να δει την αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά θα μας βλέπει από εκεί ψηλά να απολαμβάνουμε αυτό το παλάτι και θα δίνει την ευλογία του στους ποδοσφαιριστές μας για να φέρουν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή».

Ο κ. Καραφέσκος στην ομιλία του δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη όλων προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου. «Η ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι εκεί που ανήκει και εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα μείνει για πάντα. Πρόεδρε, σε σένα το χρωστάμε όλο αυτό και σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων».

Τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο ιστορικός ηγέτης της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Θωμά Μαύρο, ο επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ και πρώην αθλητής στίβου του συλλόγου, Γιώργος Ψαρογιάννης, που παρέλαβε την πλακέτα του από τον Νίκο Πανταζή και o Aντιπύραρχος, Διοικητής στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό, Γιώργος Πετρόπουλος, τον οποίο βράβευσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Δείτε οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:



















ΑΕΚ: Ο χορός του Μελισσανίδη στην εκδήλωση παλαιμάχων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x