Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Οι αλλαγές που φέρνει ο Γιαννίκης στο πρόγραμμα πριν τους αγώνες

Στα σπίτια τους κι όχι σε ξενοδοχείο θα διαμένουν οι παίκτες της ΑΕΚ, πριν τα βραδινά εντός έδρας παιχνίδια της αλλά και τα εκτός που διεξάγονται στην Αττική, μετά από εισήγηση του Αργύρη Γιαννίκη.

Αλλαγές στο πρόγραμμα της ΑΕΚ θα φέρει η ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Αργύρη Γιαννίκη, που προχώρησε σε μια πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα εισήγηση, η οποία έγινε και δεκτή.

Συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής της «Ένωσης» ζήτησε η ομάδα του να μην αποσύρεται στο ξενοδοχείο την παραμονή των εντός έδρας βραδινών αγώνων, αλλά και των εκτός που διεξάγονται στην Αττική. Εξαίρεση είναι πιθανό να αποτελούν οι αναμετρήσεις που θα διεξάγονται μεσημέρι.

Η απόφαση αυτή βασίζεται στην επιθυμία του Γιαννίκη να μην κλείνονται οι παίκτες του επί 24 ώρες στο ξενοδοχείο πριν τα παιχνίδια. Αντίθετα, θέλει ανήμερα του αγώνα να μεταβαίνουν το πρωί στα Σπάτα για ενεργοποίηση και τακτική. Εν συνεχεία, η αποστολή θα πηγαίνει στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και μετά θα αναχωρεί για το ματς.

Εξάλλου, αυτός είναι και ο λόγος που οι «κιτρινόμαυροι» άλλαξαν το ξενοδοχείο, στο οποίο θα διαμένουν, αφού δεν ήθελαν αυτό να βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τα Σπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x