Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Οι διαιτητές διαπίστωσαν πως έστεκε η ένστασή μας»

Μέσω ενημέρωσης, η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως είχε καταθέσει ένσταση πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα με τον Ατρόμητο για αντικανονικές διαστάσεις στις εστίες του γηπέδου Περιστερίου.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ματαιώθηκε και η τύχη του θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Από την Ένωση αναφέρουν πως μεταξύ άλλων πως «καταθέσαμε ένσταση μέχρι την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα (σσ. στις 17:30), έγινε μέσω του αρχηγού μας, Σέρχιο Αραούχο. Σημειώσαμε πως ήταν αντικανονικές οι διαστάσεις και στις δύο εστίες από 4 μέχρι και 7 εκατοστά. Κατόπιν της ένστασης, οι διαιτητές μέτρησαν τα δοκάρια και διαπίστωσαν πως έστεκε το επιχείρημά μας. Δόθηκε το εύλογο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο κανονισμός των 30 λεπτών, βγήκαν ξανά οι διαιτητές, μέτρησαν και έχουν διαπιστώσει και πάλι ότι υπάρχει αντικανονικότητα στις διαστάσεις και στις δύο εστίες».

«Η απόκλιση ήταν 4 εκατοστά τουλάχιστον στις τελευταίες μετρήσεις, δεν ισχύουν αυτά περί 2 πόντων», προσθέτουν από την ΑΕΚ.

Ουσιαστικά, πρόκειται και για «απάντηση» στα όσα υποστήριζε νωρίτερα ο Ατρόμητος πως 6 από τα 7 σημεία που μετρήθηκαν στις δύο εστίες ήταν εντός ορίων, αφού από την ΑΕΚ τονίζουν πως υπάρχει πρόβλημα σε αμφότερα τα τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x