Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Εναλλακτική λύση από… Γερμανία για τον Μπαλάντα

Εκτός του Μπαλάντα στην ΑΕΚ έχουν εναλλακτικές λύσεις έναν παίκτη από τη Γερμανία και άλλον έναν για τον οποίο δεν υπάρχουν γνωστά στοιχεία, αναφέρει η ''Ωρα''.

Η περίπτωση του Μπαλάντα φέρεται να είναι αρκετά δύσκολη ως ανέφικτη για να κλείσει θετικά αλλά στην ΑΕΚ έχουν στο μυαλό τους τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του χαφ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η “Ώρα των Σπορ’’ οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν ήδη τσεκάρει την εναλλακτική λύση στην περίπτωση που οριστικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του άσου της Μπριζ.

Αυτή, πάντα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αφορά παίκτη από την Γερμανία, αλλά και ακόμη μια περίπτωση παίκτη για τον οποίο δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Πλέον, αναφέρεται ότι η υπόθεση μεταγραφή ενός χαφ είναι στην τελική ευθεία καθώς ο χρόνος είναι περιορισμένος. Η ΑΕΚ θα καταβάλει την προσπάθειά της για τον Μπαλάντα αλλά από εκεί και πέρα εάν κριθεί ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος τότε θα προχωρήσει μια από τις άλλες περιπτώσεις, και μάλιστα για μια από τις δύο που είναι ήδη προχωρημένες οι επαφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x