Stoiximan Super League

«Οι παίκτες της Τσίβας που θέλει να πάρει στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα»

«Δίχτυα» στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο Μεξικό φέρεται να έχει ρίξει ο Ματίας Αλμέιδα. Ποιους παίκτες παρουσιάζεται να έχει βάλει «στο μάτι» για να τους φέρει στην ΑΕΚ.

Μεταγραφικά σενάρια με επίκεντρο τον Ματίας Αλμέιδα άρχισαν ήδη ν’ αναπτύσσονται στο Μεξικό. Με αφορμή το γεγονός ότι ο Αργεντινός τεχνικός κατέληξε στην ΑΕΚ (και όχι στην Τσίβας ή την Κρουζ Αζούλ, που επίσης ενδιαφέρθηκε), η ιστοσελίδα «futbolero» χαρακτήρισε πιθανό το ενδεχόμενο να ρίξει δίχτυα στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Αναφέρονται λοιπόν παίκτες που θα μπορούσαν να τον ακολουθήσουν στην Ελλάδα και την «Ένωση» και συγκεκριμένα οι εξής:

Ο 24χρονος Μεξικανός εξτρέμ, Αλέξις Βέγα, που θεωρείται ο καλύτερος παίκτης της Τσίβας και δεν προτίθεται ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει τον Δεκέμβρη του 2022. Διανύει μάλιστα εξαιρετική σεζόν, αφού μετράει 22 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ.



Ο επόμενος παίκτης που αναφέρεται είναι ο 23χρονος Μεξικανός χαφ, Φερνάντο «Νένε» Μπελτράν, που έχει επίσης γεμάτη σεζόν με 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ. Παρόλο που δεν έπαιξε υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα, εκείνος τον γνωρίζει από τις ακαδημίες της Τσίβας, για τις οποίες είχε εμπεριστατωμένη άποψη.



Τέλος, γίνεται λόγο για τον 18χρονο μέσο, Σεμπάστιαν Πέρες Μπουκέτ, που έκανε ντεμπούτο φέτος στο μεξικανικό πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να γίνει βασικός στο τέλος, γράφοντας 8 συμμετοχές.



Θυμίζεται ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται να προστεθεί σε άλλα αντίστοιχα που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες και ήθελαν τον Αλμέιδα να καλοβλέπει για την ΑΕΚ και τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, Χαβιέρ Λόπες, που αγωνίζεται δανεικός από την Τσίβας στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x