Stoiximan Super League

«Κατάσκοποι» τσέκαραν Γκαρσία, Μήτογλου και Τσούμπερ στο ντέρμπι

Οι τρεις παίκτες που ξεχώρισαν οι σκάουτερ ξένων ομάδων που βρέθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας βρέθηκαν την Κυριακή μάνατζερ και σκάουτερ ξένων ομάδων, ώστε να τσεκάρουν υποψήφιους στόχους στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Όπως γράφει η Live Sport, στο ΟΑΚΑ πήγαν παράγοντες ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι κράτησαν σημειώσεις και φαίνεται πως ξεχώρισαν κάποιους από τους «κιτρινόμαυρους».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δύο Ιταλοί σκάουτερ και ένας Άγγλος ήθελαν να τσεκάρουν τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως απασχολεί την Έβερτον.

Από εκεί και πέρα, στο Μαρούσι έδωσαν το «παρών» και Γερμανοί «κατάσκοποι», οι οποίοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στον Σίμο Μήτογλου.

Τέλος, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι, ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν εκείνος που απασχόλησε περισσότερο τους σκάουτερ ή μάνατζερ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ξεχωρίσουν υποψήφιους στόχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x