Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Ούτε συμφωνία, ούτε καν πρόταση από Άντερλεχτ για Βράνιες»

Σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που την θέλει να έχει έρθει σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για την πώληση του Όγκνιεν Βράνιες προχώρησε η ΑΕΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θέση για το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και την θέλει να έχει δώσει τα χέρια με την Άντερλεχτ για χάρη του Όγκνιεν Βράνιες πήρε η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου ιστοσελίδα ανέφερε, πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία με ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει με την Ένωση ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε συμφώνησε με το βελγικό σύλλογο, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει δεχθεί ούτε καν επίσημη πρόταση που να αφορά τον Βόσνιο στόπερ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που μετέφερε στην αρθρογραφία του στο sport-fm.gr ο Τάσος Τσατάλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x