Stoiximan Super League

Γιαννίκης: «Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια είχαμε δεχτεί γρήγορα γκολ, σήμερα πετύχαμε εμείς»

Οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ πέτυχε γκολ στο ξεκίνημα (2') του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό -εν αντιθέσει με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια (με Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα)- στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά το τέλος του ματς.

Επίσης, ο τεχνικός της «Ένωσης» χαρακτήρισε ως σημαντική τη νίκη της ομάδας του αλλά και του ότι κράτησε ανέπαφη την εστία της, προσθέτοντας ότι η «Ένωση» έχει δουλειά ακόμα να κάνει.

Αναλυτικά, ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-το ματς:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δεχτεί δύο γρήγορα γκολ, σήμερα πετύχαμε εμείς ένα γρήγορο γκολ. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη φανταστική ατμόσφαιρα. Σημαντική νίκη, προχωράμε».

-το εάν είχαν συζητήσει ότι έπρεπε να μπουν με ορμή στο παιχνίδι, ύστερα από τα δύο προηγούμενα που είχαν δεχτεί γρήγορο γκολ: «Πάντα το συζητάμε, πάντα το αναλύουμε. Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω».

-την εικόνα της ΑΕΚ μετά το γκολ της: «Έχουμε πει ότι έχουμε δουλειά ακόμα μπροστά μας. Αυτό φαίνεται και τακτικά και σωματικά. Είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ μέσα από αντεπιθέσεις».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x