Stoiximan Super League

Έτοιμος να παίξει ο Κριχόβιακ

O Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έδειξε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ και «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας.

Έτοιμος να παίξει ο Κριχόβιακ.

Από την Πέμπτη έχει ξεπεραστεί το τελευταίο εμπόδιο, το οποίο υπήρχε για το ντεμπούτο του Πολωνού άσου, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του. Έπειτα από τις επαφές που υπήρξαν ανάμεσα σε ΑΕΚ, ΕΠΟ, Κράσνονταρ και τη ρωσική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο 32χρονος άσος συνεπώς έχει δικαίωμα και τυπικά να αγωνιστεί άμεσα με τα κιτρινόμαυρα, ακόμα και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ένα ερώτημα είναι το πότε θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Το πότε δηλαδή θα βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Η Ένωση θέλει τον παίκτη για να την ανεβάσει επίπεδο στα playoffs, αλλά και να τον έχει σε ολόκληρη τη διαδικασία, αποφεύγοντας να πάρει πιθανά ρίσκα με μια βεβιασμένη συμμετοχή του. Ωστόσο, όπως φαίνεται από την εικόνα την οποία παρουσίασε στις δύο πρώτες προπονήσεις και από τα αποτελέσματα των μετρήσεων δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν είναι 100% να βοηθήσει άμεσα.

Αυτό αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης στην «Ώρα των Σπορ». Φυσικά είναι στο χέρι του 48χρονου τεχνικού το πώς θα επιλέξει να εκμεταλλευτεί τον Πολωνό χαφ, ο οποίος βρίσκεται ελάχιστες ημέρες στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x