Stoiximan Super League

MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό ο Ελίασον

Ο Νίκλας Ελίασον μοίρασε δύο ασίστ και ήταν ένας διαρκής πονοκέφαλος για την άμυνα του Πανσερραϊκού και αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ έπειτα από 127 μέρες και έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, μοιράζοντας 2 ασίστ, αμφότερες στον Μαρσιάλ και δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του Πανσερραϊκού στην εμφατική νίκη του Δικεφάλου με σκορ 5-0.

Το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ, κάτι όμως που δεν του στέρησε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης, καθώς με τα δύο γκολ που... σέρβιρε καθώς επίσης και τις 8 πάσες-κλειδιά που έκανε, αναδείχθηκε πολυτιμότερος.

Μια πολύ σημαντική επιστροφή για την Ένωση, με τον Ελίασον να μπορεί να λογίζεται ως μια νέα... μεταγραφή.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x