Stoiximan Super League

Προβάδισμα δύο τερμάτων από νωρίς για την ΑΕΚ: Εκτέλεσε από την άσπρη βούλα ο Μάνταλος, σκόραρε και ο Ζίνι

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από νωρίς κόντρα στον Πανσερραϊκό χάρη σε τέρματα των Πέτρου Μάνταλου και Ζίνι.

Από πολύ νωρίς ισχυρό προβάδισμα νίκης για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αρχικά, στο 22', η Ένωση κέρδισε πέναλτι, όταν Λάζαρος Ρότα έφυγε στον κενό χώρο, πάσαρε στον Ζίνι και αυτός πριν σουτάρει δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Ντε Μάρκο, που τον γκρέμισε.

Ο Πέτρος Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση, ψάρωσε τον τερματοφύλακα τον έστειλε την δεξιά του γωνία, αυτός έστειλε την μπάλα στην αριστερή και έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 27', ο Ανγκολέζος βρήκε δίχτυα, συμμετέχοντας και σε δεύτερο τέρμα μετά το κερδισμένο πέναλτι. Μετά από πολύ ωραία σέντρα του Τζέιμς Πενράις, Πιερό και Ζίνι μπερδεύτηκαν λίγο μεταξύ τους, αλλά ο δεύτερος δεν σπατάλησε την ευκαιρία και με όμορφο πλασέ εκτέλεσε για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x