Stoiximan Super League

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Το έκριναν Ουάρντα και Κρμέντσικ

Διαβάστε την κριτική του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας νίκη, με 2-1 επί της ΑΕΚ. Κορυφαίοι οι Κρμέντσικ και Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να αλλάζει το ματς με την είσοδό του.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος ενάντια στην ΑΕΚ (2-1) για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια και αγκάλιασε την έξοδο στην Ευρώπη, με τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει κίνηση... ματ με την είσοδο του τρομερού Ουάρντα στο δεύτερο μέρος.

Άξιος συμπαραστάτης του Αιγύπτιου, ο Κρμέντσικ, που μέτρησε ένα γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

Αναλυτικά η κριτική του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης (6): Θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, επενέβη όποτε χρειάστηκε αλλά είχε σε γενικές γραμμές ένα εύκολο βράδυ.

Βαρέλα (6): Η εμπειρία και η ποιότητα του αμυντικού του ΠΑΟΚ του επέτρεψαν να την... βγάλει σχετικά χαλαρά σε μία βραδιά που ο αντίπαλος δυσκολευόταν να απειλήσει.

Μιχαηλίδης (6): Καλό ματς από τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος βέβαια βοηθήθηκε και από την κακή βραδιά στην οποία βρέθηκαν οι επιθετικοί της ΑΕΚ. Θετικός ο βαθμός, όπως και να ‘χει.

Βιεϊρίνια (6): Ηγήθηκε της αμυντικής γραμμής και τα πήγε πολύ καλά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, με την ομάδα του να μην κινδυνεύει.

Ροντρίγκο (6): Όπως και ο Μπάμπα, έτσι και ο Πορτογάλος είχε καλή βραδιά, εκμεταλλευόμενος την κακή εμφάνιση των ακραίων της ΑΕΚ.

Μπάμπα (6): Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Γκανέζο, που είχε μπόλικες... κατεβασιές από τα αριστερά και δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Αουγκούστο (5): Λίγα πράγματα από τον Βραζιλιάνο, που μάλιστα αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο έχοντας δεχτεί κίτρινη κάρτα για... κοκορομαχία με τον Γαλανόπουλο.

Σβαμπ (7): Εκ των διακριθέντων ο Αυστριακός μέσος, εκτός του εύστοχου χτυπήματος πέναλτι είχε γενικώς πολύ καλή παρουσία και αξίζει το... εφτάρι του.

Α. Ζίβκοβιτς (6): Έδωσε μπόλικες μάχες στα άκρα, αν και δεν ήταν όσο επικίνδυνος τον έχουμε συνηθίσει. Σε γενικές γραμμές πάντως, θετική η παρουσία του.

Μουργκ (5): Δεν πρόσφερε όσα θα ήθελε ο Γκαρσία και... μοιραία αντικαταστάθηκε από τον Ουάρντα, ο οποίος έκανε αυτά που περίμενε ο Ουρουγουανός.

Κρμέντσικ (8): Πολύ καλό ματς από τον Τσέχο, ο οποίος βέβαια έχασε καλές ευκαιρίες μέχρι τελικά να σπάσει το ρόδι και να ανοίξει το σκορ από κοντά. Είχε επίσης ένα κερδισμένο πέναλτι, συνεπώς η παρουσία του κρίνεται κάτι παραπάνω από γεμάτη.

Ουάρντα (8): Η είσοδός του στον αγώνα έδωσε πνοή στον ΠΑΟΚ και έφερε άμεσα αποτελέσματα, καθώς μέσα σε πέντε λεπτά είχε μία ασίστ και μία πάσα που έφερε, τελικά, πέναλτι για την ομάδα του! Τρομερή η επίδραση του Αιγύπτιου.

Τσιγγάρας (6): Από τις αλλαγές του Γκαρσία στο ημίχρονο. Δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα, όμως χρεώνεται το πέναλτι χάρη στο οποίο μείωσε η ΑΕΚ.

Σφιντέρσκι (6): Πέρασε στο ματς στο τελευταίο 20λεπτο και δεν πρόλαβε να τραβήξει τα βλέμματα, δίνοντας πάντως φρεσκάδα στην ομάδα του.

Τζόλης (-): Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Πάμπλο Γκαρσία: Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πορεύτηκε ξανά με 3-4-3 αλλά η... μαγκιά του ήταν η απόφαση να περάσει στο ματς τον Ουάρντα στο δεύτερο μέρος, με τον Αιγύπτιο να ξεκλειδώνει το ματς. Σοφή κρίνεται και η απόφαση του Ουρουγουανού να αντικαταστήσει γρήγορα και τον νευρικό και... κιτρινισμένο Αουγκούστο. Μία συνολικά καλή βραδιά για τον Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x