Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Θέλει να σπάσει την κατάρα στο ιστορικό πρώτο ντέρμπι στην OPAP Arena

Το πρώτο ντέρμπι στην “OPAP Arena” φέρνει αντιμέτωπη την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, με την Ένωση να θέλει να καταγράψει την πρώτη νίκη επί του «Δικέφαλου του Βορρά» μετά το 2020.

Το πρώτο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην “OPAP Arena” είναι... Δικεφάλων!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 19:30 (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) ψάχνοντας τη νίκη που θα την επαναφέρει στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και παράλληλα θα σπάσει την... κατάρα κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Βλέπετε, η τελευταία επικράτηση της Ένωσης ενάντια στον συγκεκριμένο αντίπαλο χρονολογείται στο καλοκαίρι του 2020, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μετρά έκτοτε επτά νίκες και έξι ισοπαλίες σε ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους».

Είναι γεγονός βέβαια πως φέτος, μέχρι τώρα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δείχνει ανώτερη εκείνης του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την ΑΕΚ να προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες και να έχει 3/3 με γκολ 7-1 στο νέο της γήπεδο.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ προβληματίζει, με το 2-1 επί του Ολυμπιακού πριν από περίπου δύο εβδομάδες να φαντάζει ως αναλαμπή. Κι αυτό γιατί αποτελεί τη μοναδική του νίκη στα πέντε τελευταία ματς.

Στη βαθμολογία, οι Θεσσαλονικείς είναι 5οι και απέχουν πέντε βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους», τέσσερις από τον Βόλο και έναν από τους πρωταθλητές.

Στα αγωνιστικά, ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει τους Στάνκοβιτς, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, με Άμραμπατ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Μάνταλο αντιθέτως να μπαίνουν στην αποστολή.

Ο Λουτσέσκου από την άλλη, δεν έχει διαθέσιμους τους Λύρατζη, Τσαούση, Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Τόμας, Κάργα, Μιχαηλίδη, με τους Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ από την άλλη να συμπεριλαμβάνονται κανονικά.

Οι πιθανές ενδεκάδες

AEK: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Κούρτιτς, Ντάντας, Νάρεϊ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα.

Διαιτητής:
Στεφάνσκι
Βοηθοί: Γκόλις, Ομπούκοβιτς
4ος: Κατοίκος
VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x