Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ από το sportfm.gr μετά την τραγική εμφάνιση και ήττα της «Ένωσης» από τον εξαιρετικό ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ!

Το… φάντασμα της ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 από τον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και το sportfm.gr περνάει από έλεγχο τους «κιτρινόμαυρους».

Δείτε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ και τη βαθμολογία τους, με άριστα το 10:

Aθανασιάδης (5): Προφανώς και δεν φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ (πέναλτι), στο δεύτερο, ωστόσο, αν και εξαιρετικό το σουτ από τον Λεό, θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα. Όπως και να έχει, με δύο γκολ στην «πλάτη» δεν γίνεται να πάρει καλύτερο βαθμό.

Ινσούα (1): Τραγικό παιχνίδι. Από κάθε άποψη. Από την πλευρά του οι Γιαννιώτες πήραν χαμπάρι ότι βρίσκεται «αλλού» και δημιουργούσαν συνεχώς ρήγματα, ανέβαινε και… ξεχνούσε να επιστρέψει στη θέση του, ενώ κάνει τον ορισμό του χαζού πέναλτι. Πολύ φυσιολογικά τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα ο Χιμένεθ, που, δεδομένα, θα έχει προβληματιστεί πολύ από την εικόνα του.

Τσιγκρίνσκι (4): Επέστρεψε στην 11άδα της ΑΕΚ, αλλά ήταν εμφανώς ανέτοιμος. Έκανε 4 κλεψίματα, πάλεψε, αλλά ούτε αυτός διασώθηκε από την -και- αμυντική… τρικυμία της «Ένωσης».

Σβάρνας (5): Καμία σχέση με τον Σβάρνα της Τούμπας, όπου ήταν ο καλύτερος για την ομάδα του. Σε μια τετράδα στην άμυνα, άλλωστε, που αντιμετώπισε τόσα προβλήματα και ήταν εντελώς ασύνδετη, δεν θα μπορούσε να έχει και καλύτερη εικόνα. Από δικό του λάθος, εξάλλου, αφού χαρίζει την μπάλα, ήρθε το «τελειωτικό» δεύτερο γκολ του ΠΑΣ.

Μπακάκης (3): Στο πρώτο ημίχρονο σαν να… συναγωνιζόταν τον Ινσούα για το ποιος είναι ο χειρότερος του γηπέδου. Πολλά ρήγματα και από τη δική του πλευρά, ενώ έχει 1/10 γεμίσματα, με τις -πολλές- σέντρες του να μη βρίσκουν και πάλι στόχο. Στο δεύτερο 45λεπτο βελτιώθηκε κάπως, δοκίμασε και ένα σουτ μπας και, αλλά μέχρι εκεί…

Γαλανόπουλος (5): Σε ρηχά νερά και αυτός -όπως και όλη η τριάδα στον άξονα της ΑΕΚ. Δεν έχει κάνει ούτε ένα κλέψιμο στο πρώτο 45λεπτο, με τους παίκτες του ΠΑΣ να βγαίνουν στην κόντρα εύκολα και να απειλούν. Αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, στην προσπάθεια του Χιμένεθ να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

Σιμόες (5): Πολλά τρεξίματα και πάλι από τον Πορτογάλο, έδωσε μάχες στο κέντρο και προσπαθούσε σχεδόν μόνος του, κυκλοφορώντας μπάλα και κόβοντας ό,τι μπορούσε. Το κάτι παραπάνω, ωστόσο, ούτε τώρα το είδαμε…

Σιμάνσκι (4): Πολλά λάθη, πολύ κακός, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι, που για αυτό τον ξεκίνησε ο Χιμένεθ. Έκανε, μάλιστα και 6 λάθη στα 45' που αγωνίστηκε, δεύτερος πίσω από τον Ολιβέιρα σε αυτόν τον τομέα…

Τάνκοβιτς (4): Πήρε κάποιες προσπάθειες από αριστερά, πάλεψε, προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους, αλλά οι αμυντικοί του ΠΑΣ είχαν εύκολη δουλειά απέναντί του. Έχει κάνει 1/2 γεμίσματα και 4 λάθη. Ο Χιμένεθ τον έβγαλε και αυτόν στο ημίχρονο.

Ολιβέιρα (4): Είχε το δοκάρι στο 64'. Δεν φταίει για το γεγονός ότι δεν τροφοδοτούνταν, αλλά του δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες να απειλήσει και δεν μπόρεσε. Και μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 50' τα λέει όλα. Επίσης, έχει κάνει 11 λάθη, τα περισσότερα από κάθε άλλον στο γήπεδο!

Λιβάι Γκαρσία (3): Το χειρότερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν του βγήκε τίποτα, όλες του σχεδόν οι μπαλιές έχουν πάει σε αντίπαλο. Είχε 5 λάθη, 1/4 γεμίσματα, αλλά… και τον καλύτερο του γηπέδου Πίρσμαν πάνω του, που τον έχει εξαφανίσει!

Λόπες (6): Ο μοναδικός διασωθέντας από το «ναυάγιο» της ΑΕΚ. Μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο για να συμμαζέψει τα… χάλια του Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας και βοήθησε και επιθετικά, με την «Ένωση» να παίζει κυρίως από την πλευρά του.

Μάνταλος (4): Μπήκε στην ανάπαυλα και πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ίσως άλλαζε την ιστορία του αγώνα, αλλά το δοκάρι είχε άλλη άποψη. Από εκεί και πέρα, προσπάθησε -από αριστερά κυρίως- να δημιουργήσει κινδύνους, αλλά η ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΣ δεν τον άφησε να πάρει ανάσα.

Ανσαριφάρντ (3): Ο Χιμένεθ τον «έριξε» στο ματς και αυτόν στην ανάπαυλα, πίσω από τον Ολιβέιρα. Ούτε που καταλάβαμε ότι έπαιζε…

Αλμπάνης (4): Μπήκε στο 70' για να βοηθήσει επιθετικά, έπαιξε αριστερά, αλλά δεν φάνηκε καθόλου. Κάνει πολύ κακό γύρισμα στο 71', σε φάση που θα μπορούσε η ΑΕΚ να απειλήσει ουσιαστικά.

Ο Μαχαίρας έπαιξε στο τελευταίος τέταρτο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x