Stoiximan Super League

Πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ ο Τσούμπερ

Μπορεί ο Στίβεν Τσούμπερ να είχε χθες (12/4) ρεπό, όμως πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με σκοπό να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της «Ένωσης».

Την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ πέρασε χθες ο Στίβεν Τσούμπερ, εκμεταλλευόμενος και το ρεπό που είχε. Μπορεί να μην υπάρχουν πληροφορίες για τον ακριβή λόγο που βρέθηκε με τους ανθρώπους της «Ένωσης», όμως μια τέτοια επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του, με το μέλλον του στην Ελλάδα να είναι άγνωστο.

Η καταλυτική ημερομηνία στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να απαντήσουν στην Άιντραχτ, αν θα καταβληθεί η ρήτρα για την απόκτηση του Ελβετού ή θα επιστρέψει πίσω στην Φρανκφούρτη, πλησιάζει και έτσι όλα είναι πιθανά, με τα δημοσιεύματα στη Γερμανία να ασχολούνται αρκετά με το θέμα.

Κάτι οριστικό δεν υπάρχει, όμως από τη μια ο Τσούμπερ δείχνει να έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά στη χώρα μας και να το μοιράζεται συνεχώς, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ γνωρίζει τις δυνατότητές του και το αρχικό κλίμα που έκανε λόγο για αγορά το καλοκαίρι, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x