Stoiximan Super League

Ανατροπή και προφορική συμφωνία για Λιούμπιτσιτς η ΑΕΚ!

Σε προφορική συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς ήρθε η ΑΕΚ, η οποία αισιοδοξεί ότι την Τετάρτη (31/1) θα ολοκληρωθεί και επίσημα η σπουδαία μεταγραφή!

Ανατροπή στην ανατροπή και μια ανάσα από τη σπουδαία μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς η ΑΕΚ!

Αργά το βράδυ της Τρίτης (30/1) προς ξημερώματα Τετάρτης (31/1), οι νταμπλούχοι Ελλάδος ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του 24χρονου χαφ. Από πλευράς «κιτρινόμαυρων» τονίζεται ότι ακόμη μεταγραφή δεν υπάρχει, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το πρωί θα έχει ολοκληρωθεί θετικά το μεγάλο deal.

Αναμφίβολα, μια πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς ΑΕΚ, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε αυτό της αγωνιστικής αναβάθμισης. Εξάλλου, ο αριστεροπόδαρος άσος -πέρα από τη δεδομένη ποιότητά του και την εξαιρετική του ηλικία- μπορεί να προσφέρει λύσεις σε παραπάνω από δύο θέσεις (ως χαφ και ακραίος μπακ, μεταξύ άλλων).

Η «Ένωση» πραγματοποίησε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια για να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στη μέρα -και παρότι είχε ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Κροατών- το διοικητικό συμβούλιο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ εντέλει απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε καταθέσει.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, οι «κιτρινόμαυροι» δεν παράτησαν την υπόθεση, έχοντας ως «σύμμαχο» και τον ποδοσφαιριστή που είναι ενθουσιασμένος με το πρότζεκτ της ΑΕΚ αλλά και το αγωνιστικό πλάνο που του προσφέρει. Έτσι, με μια ακόμα υπέρβαση -μετά από εκείνες του περασμένου καλοκαιριού με Πινέδα και Πόνσε (ύψους 10 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων των δύο άσων)- ικανοποιούν ακόμα ένα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα!

Τα highlights από το ΑΕΚ-Ντινάμο, στο οποίο ο Λιούμπιτσιτς είχε βρει δίχτυα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x