Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προηγούνται άλλες περιπτώσεις του Μιλόγεβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν αποτελεί στόχο της ΑΕΚ, καθώς προηγούνται άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο της.

Στο θέμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το όνομα του οποίου επανήλθε στο προσκήνιο για τον πάγκο της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου, μιλώντας στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τόνισε, λοιπόν, πως «έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά δεν υπάρχει κάποια επαφή σε βάση συζητήσεων, καθώς προηγούνται άλλες περιπτώσεις» και ξεκαθάρισε ότι «δεν αποτελεί στόχο της ΑΕΚ. Υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του, αλλά δεν αποτελεί στόχο της ΑΕΚ».

Σε ό,τι αφορά το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και την ήττα, που ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα, σημείωσε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, πρόσθεσε, όμως, ότι «δεν έχει τελειώσει η πρόκριση», ενώ στάθηκε στην απογοητευτική παρουσία του Λιβάι Γκαρσία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκα με την εικόνα του Λιβάι Γκαρσία. Είναι άσχημα ψυχολογικά, κρίμα η ΑΕΚ να τον ρίξει σε κατάθλιψη. Πρέπει να στηριχθεί. Όταν σε τέτοιο παιχνίδι, που οι άλλοι προσπαθούν, είναι από τους χειρότερους, είναι πρόβλημα. Αν κάνει άλλα πέντε τέτοια ματς θα λέει ο κόσμος ότι είναι παλτό και είναι κρίμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x