Stoiximan Super League

Έκλεισε με άνετη νίκη και ανεπίσημο ντεμπούτο Βίντα τα φιλικά της η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε άνετα με 4-0 της Προοδευτικής σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό διάρκειας τριών 45λέπτων, με τον Ντομαγκόι Βίντα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ένωσης!

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε άνετα 4-0 της Προοδευτικής, σε αναμέτρηση τριών 45λέπτων που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Σεραφείδειο»!

ΑΕΚ-Προοδευτική 4-0

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα για τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός και αγωνίστηκε για 65 λεπτά. Σε κέφια ξανά ο Πινέδα, ο οποίος ξεχώρισε και σκόραρε δις, ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Γιόνσον, Μοχαμάντι.

Στο 8’ η ΑΕΚ δημιούργησε την πρώτη καλή της φάση μπροστά στην εστία των αντιπάλων της, με τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής να αποκρούει σουτ του Αραούχο εντός της περιοχής. Στο 12’ ο Γιόνσον βρήκε τον Μάνταλο και ο τελευταίος σούταρε διαγώνια άουτ, ενώ στο 15’ ο Αραούχο δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή, μετά από γύρισμα του Χατζισαφί στο δεύτερο δοκάρι.

ΑΕΚ-Προοδευτική 4-0

Η ομάδα του Αλμέιδα άνοιξε το σκορ στο 20’ με σουτ του... συνήθη ύποπτου Ορμπελίν Πινέδα, μετά από ασίστ του Τσούμπερ, ενώ στο 30’ ο Μεξικανός διπλασίασε τα τέρματά του, κλέβοντας, ντριπλάροντας και πλασάροντας εύστοχα! Πριν την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών η ΑΕΚ έκανε και το 3-0, μετά από συνεργασία Σιμάνσκι-Άμραμπατ και πλασέ του Γιόνσον.

Στο δεύτερο μέρος του φιλικού η ΑΕΚ συνέχισε να είναι ανώτερη και να έχει την κατοχή, «πατώντας γκάζι» ξανά και δημιουργώντας ευκαιρίες με Τσούμπερ (σουτ στην κίνηση στο 60’), Γιόνσον (69’) και πάλι Τσούμπερ (78’).

ΑΕΚ-Προοδευτική 4-0

ΑΕΚ-Προοδευτική 4-0

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο τρίτο 45λεπτο ήταν τελείως διαφορετική από εκείνη που ξεκίνησε ο Ματίας Αλμέιδα. Στο 3ο λεπτό του τελευταίου μέρους διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 υπέρ της Ένωσης με τον Μοχαμάντι να κάνει σέντρα-σουτ και την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικού, καταλήγοντας στα δίχτυα, ενώ στο 31’ ο Μοχαμάντι έκανε ξανά σέντρα, με την κεφαλιά του Κοσίδη να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.



ΑΕΚ-Προοδευτική 4-0

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 90λεπτο:

Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βίντα (65’ Ρότα), Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αμραμπατ, Πινέδα, Μάνταλος (62’ Λιβάι), Αραούχο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο τρίτο 45λεπτο:

Αθανασιάδης, Ραντόνια (110’ Κοσίδης), Μήτογλου, Λάτσι (110’ Μισελέν), Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Μοχαμάντι, Γιούσης (110’ Αλμπάνης), Ρότα, Γκαρσία.

Η αρχική ενδεκάδα της Προοδευτικής:

Αστράς, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Ποτουρίδης, Αλεξίου, Πατσατζόγλου, Παντελίδης. Μεγαρίτης, Πίσσας, Θεοδωρίδης, Ευθυμίου, Κυριαζής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x