Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση της ΑΕΚ την Κυριακή (20/07) για τον Μάρκο Νίκολιτς, καθώς είδε τον Όρμπελιν Πινέδα να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο Μεξικανός μέσος είχε πάρει άδεια για να ξεκουραστεί, μετά τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα του Μεξικού στο Gold Cup, όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Με την επιστροφή του, οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν με το καθιερωμένο... φατούρο.
Η επιστροφή του Πινέδα αποτελεί σημαντική ενίσχυση για τον Σέρβο τεχνικό, ενόψει των κομβικών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα και είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος ποντάρει πολλά στην ποιότητα και την εμπειρία του.
Ο Πινέδα θεωρείται βασικό γρανάζι της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ και η παρουσία του ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας. Αν όλα κυλήσουν ομαλά στις επόμενες προπονήσεις, αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στα πλάνα για την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ.
Δείτε βίντεο:
Προπονήθηκε ο Ορμπελίν στα Σπάτα #aek pic.twitter.com/6uJW69sQjO
— aek 365 (@aek365gr) July 20, 2025
Καλωσόρισμα με «φατούρο» στον Πινέδα #aek pic.twitter.com/3FXI94F27z
— aek 365 (@aek365gr) July 20, 2025
Διαβάστε Επίσης
Τσακίρης: «Δεν υπάρχει κρούση στην ΑΕΚ για Ελίασον, αλλά και για κανέναν ''κομμένο'' παίκτη» «Ανακοινώνεται σύντομα από την Αλ Καλίτζ του Δώνη ο Ελίασον» Θέλει να τελειώσει γρήγορα την παραχώρηση του Μόρο η Μπολόνια Αρχόντης για δηλώσεις Κοκκινάκη: «Νισάφι πια με τα ψέματα και τον ύπουλο πόλεμο κατά της ΑΕΚ» Οργισμένη επιστολή Κοκκινάκη κατά Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: «Μας αφήσατε μόνους μας»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






