Stoiximan Super League

Πρόταση της ΑΕΚ στη Σαχτάρ για δανεισμό του Βιτάο - Θέλει Ελλάδα ο παίκτης

Ένα βήμα παραπέρα πηγαίνει η ΑΕΚ την υπόθεση Βιτάο, αφού κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Σαχτάρ για τον δανεισμό του 22χρονου Βραζιλιάνου στόπερ με οψιόν αγοράς!

Ξεκάθαρα είναι πλέον τα πράγματα στο μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ, όσον αφορά την απόκτηση στόπερ. Ο βασικός στόχος της «Ένωσης» είναι ο 22χρονος Βιτάο, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σαχτάρ για δανεισμό με οψιόν αγοράς!

Το προφίλ του νεαρού Βραζιλιάνου μοιάζει αρκετά ελκυστικό και σίγουρα μπορεί να δουλευθεί. Ο δανεισμός του στην Ιντερνασιονάλ ολοκληρώνεται και παρά το γεγονός ότι οι συμπατριώτες του θα ήθελαν να τον κρατήσουν στην ομάδα, ο ίδιος φέρεται να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας.

Ο Βιτάο έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, ενώ... ακούστηκε το όνομά του τον Μάρτιο για τους «ασπρόμαυρους». Δεδομένο είναι επίσης ότι η επιστροφή στην Ουκρανία είναι δύσκολη, αφού η ρωσική εισβολή συνεχίζεται.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά δεδομένα, οι Δανοί έχουν φαβορί την ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον Γιόνσον, ενώ στην περίπτωση του Πινέδα, το γεγονός ότι ο παίκτης θέλει να συνεχίζει την καριέρα του στην Ευρώπη, της δίνει αβαντάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x