Stoiximan Super League

Προτεραιότητα η ενίσχυση στο κέντρο για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός μέσου για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Δύο παίκτες στα υπόψη του Γιαννίκη.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και στην ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση για προσθήκη τουλάχιστον ενός παίκτη ενδεκάδας. Ο Αργύρης Γιαννίκης κρίνει πως η «Ένωση» χρειάζεται την απόκτηση ενός μέσου, που θα αγωνίζεται ως «6άρι» ή «8άρι» και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες παίκτες στις θέσεις αυτές.

Συγκεκριμένα, θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα συνδυάζει την ένταση στο παιχνίδι του με την ικανότητα να βγάζει την ομάδα στην επίθεση, στοιχεία που δεν διακρίνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τους Σιμόες, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ και Σάκχοφ, ελλείψει και του τραυματία Γαλανόπουλου.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο 41χρονος προπονητής έχει εστιάσει σε δύο παίκτες, έναν που αγωνίζεται σε γερμανική ομάδα (μιας και ο Γιαννίκης γνωρίζει άριστα τη συγκεκριμένη αγορά), αλλά κι έναν που παίζει εκτός Γερμανίας. Δεν αποκλείεται να απασχολήσει την «Ένωση» και ο Άντο Γκργκιτς, o 25χρονος Ελβετός που έχει προταθεί από τον ατζέντη των Τσούμπερ και Γέβτιτς και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Σιόν.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση στόπερ, για την οποία είχε εξεταστεί η περίπτωση του Φρανζ Μπρόρσον της Μάλμε, είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γίνει άλλη προσθήκη στο κέντρο της άμυνας, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Σίμου Μήτογλου κι ενώ υπάρχουν και οι επιλογές των Βράνιες, Τζαβέλλα, Σβάρνα και Λάτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x