Stoiximan Super League

Προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ για στόπερ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα για την απόκτηση στόπερ βρίσκεται η ΑΕΚ. Στόχος να κλείσει και ο φορ μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει και δεύτερο στόπερ, μετά τον Ντομαγκόι Βίντα. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα στην οποία ανήκει ο εκλεκτός τους, είτε για αγορά είτε για δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν.

Περισσότερα στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά είναι σαφές πως δεν πρόκειται για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο Σέρβος δεν τα έχει βρει με τη Μακάμπι Χάιφα για την επέκταση του συμβολαίου του και όσο αυτό δεν αλλάζει, τότε οι πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης», είτε αυτό το καλοκαίρι είτε στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους (δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2023 μένει ελεύθερος), είναι πολλές.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ κάνει επαφές και για σέντερ φορ. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι την ερχόμενη εβδομάδα να κλείσουν οι δύο μεταγραφές που εκκρεμούν και εν συνεχεία, χωρίς πίεση χρόνου, να αναζητήσουν για ευκαιρίες στην αγορά και να προσθέσουν κάποιες πινελιές στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x