Stoiximan Super League

Νέο εμπόδιο για ΑΕΚ και Αλμέιδα - Είναι ο πρώτος υποψήφιος για την εθνική Χιλής

Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ στη Λατινική Αμερική είναι και ο ''νούμερο ένα'' υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Χιλής.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ματίας Αλμέιδα προκύπτουν και πληροφορίες, που τον θέλουν να είναι υποψήφιος και για πάγκους για άλλες ο ομάδες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από ιστοσελίδες χωρών της Λατινικής Αμερικής, ο Αργεντινός τεχνικός εκτός από την ΑΕΚ και την Τσίβας, και η εθνική ομάδα της Χιλής ενδέχεται να είναι ο νέος του… προορισμός.

Συγκριμένα, οι υπεύθυνοι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Χιλής φέρονται να χαρακτηρίζουν τον Ματίας Αλμέιδα ως τον πρώτο υποψήφιο για τον πάγκο της και να έχουν επικεντρωθεί στο «πως» θα ετοιμάσουν την καλύτερη δυνατή πρόταση για να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να την αποδεχθεί.

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι ο Τάσος Τσατάλης μετέδωσε στους 94,6 την πληροφορία ότι ο Αλμέιδα είναι ένας από τους προπονητές που φέρεται να απασχολεί την ΑΕΚ και μάλιστα να είναι και αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x